Posted on

Laddstolpe till BRF i Göteborg

Elpriser till trots så är efterfrågan på laddplatser för elbilar stor och behöver du en laddstolpe till din BRF i Göteborg så står vi redo att hjälpa dig på bästa vis med våra innovativa lösningar. Vår världsledande laddare erbjuder en snabb och klimatsmart laddning som är enkel att administrera. Det går också att välja vem som får använda den genom smart identifiering med tagg eller app.

Inled projekt laddstolpe för BRF i Göteborg

Det första steget är att lyfta behovet med styrelsen eftersom det sannolikt är där beslutet ska tas när man bestämt sig för att satsa på modern teknik för sina medlemmar. De får sedan kontakta oss för en konsultation där vi tillsammans diskuterar de bästa lösningarna utifrån behov och tillgänglighet. Vi är självklart med under hela processen från början till slut och det behöver inte ta mer än några veckor från att projektet inleds till att det finns professionell laddstolpe BRF Göteborg även hos er.

Enkelt och säkert

Tack vare att våra laddare har väldigt få komponenter är risken för att det ska uppstå fel väldigt liten. Men om något ändå skulle hända så kan underhåll utföras på distans genom tillgängliga nätverk, både wifi och 4G fungerar utmärkt för detta ändamål. Även uppdateringar sker via valfritt nätverk, vilket gör det hela mycket driftssäkert och enkelt att använda och sköta.

Vår lösning är genomtänkt på flera sätt. Det går lätt att välja vem som får använda laddboxen och för säkerhets skull finns även ett inbyggt jordfelsskydd. Allt fler bostadsrättsföreningar väljer att skaffa eller bygga ut antalet laddplatser och efterfrågan ökar hela tiden. Låt oss hjälpa till med att hitta den lösning som passar just er förening bäst med hänsyn tagen till befintliga och framtida medlemmar och miljö. Att god tillgång på laddplatser ofta höjer värdet på föreningens lägenheter kan bli en ren bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *