Stenar efter bergsprängning Stockholm.

Bästa årstiden för bergsprängning Stockholm

De bästa årstiderna för bergsprängning Stockholm är vår, sommar och höst. Man skulle kanske kunna tro att vintern är bäst med så är inte fallet. Det är under våren, sommaren och hösten som bergsprängning kan utföras på det bästa och mest säkra sättet i Stockholm. På vintern är marken för hård för att sprängningarna ska ha den effekten som de är avsedda för. Då slösas tid, ork och resurser i onödan. Som tur är brukar nyproduktionsmarknaden tajma årstiderna väldigt bra då markarbetet och gjutningarna behöver skötas under dem tre varmare årstiderna.

Hur lång tid tar en bergsprängning?

En bergsprängning är tidskrävande och kräver ditt fulla fokus och ansvar under tiden som sprängningen sker. Det är inte enbart för din säkerhet utan även för att andra inte ska komma till skada. Stockholm har en del firmor som brukar sköta säkerheten på bästa sätt. Så du behöver inte vara orolig för att denna firma ska begå ett misstag och få er skadad. De är en av dem absolut bästa i branschen och är, vad jag vet, de mest prisvärda.

Jag har själv gått igenom företaget vid flertalet tillfällen genom åren och kan starkt rekommendera deras kapacitet. De är även en av få firmorna i Stockholm som är lika bra på både bergsprängning som bergspräckning. De flesta firmorna i Stockholm brukar ju vara duktiga på antingen det ena eller det andra. Det brukar i regel vara så det ser ut i branschen.

Förhåller de sig enbart till Stockholm?

Företaget har sin bas i norra Stockholm men utför även arbeten i Uppsala och Norrtälje. Företaget gör allt ifrån dem mindre bergspräckningarna till dem större bergsprängningarna. Det gör med andra ord ingen skillnad om du vill komma i kontakt med dem med planer för ett nytt varuhus eller en ny swimmingpool. Kontakta företaget för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *