Bygg en tillbyggnad i Göteborg

Är det dags att bygga den där tillbyggnaden i Göteborg du länge funderat på? En tillbyggnad är ett sätt att utöka bostadens yta eller skapa en plats utomhus att spendera tid på. En tillbyggnad är allt från att bygga ett helt nytt rum till att bygga en altan/balkong eller en mindre tillbyggnad så som ett burspråk.

Det är viktigt att tillbyggnaden byggs korrekt, eftersom man förändrar husgrunden. Ska man dessutom riva en vägg är det viktigt att man ser till att täta och isolera ordentligt. Genom att låta en erfaren byggfirma bygga tillbyggnaden i Göteborg kan du räkna med ett snyggt resultat som dessutom ökar bostadens värde. En byggexpert ser till så att tillbyggnaden blir ett naturligt komplement till bostaden.

Tillbyggnad i Göteborg

Skapa en Smart tillbyggnad göteborg med hjälp av en erfaren byggfirma. Det spelar ingen roll vad för tillbyggnad du planerar, byggföretaget har bred kunskap när det kommer till tillbyggnader i Göteborg. De har flera referenser från tidigare arbeten där de bland annat byggt nya rum, skapat uteplatser eller byggt en helt ny våning. Det är en komplett firma som även kan hjälpa till med målning efter att ditt nya rum är byggt. På så vis slipper du kontakta flera olika företag när det kommer till tillbyggnaden.

Kontakta byggfirman om du har några frågor om tillbyggnader i Göteborg, är intresserad av deras andra tjänster eller vill få en offert. Använd dig utav kontaktformuläret på hemsidan.

Skillnad på tillbyggnad och påbyggnad?

Tillbyggnad och påbyggnad används ofta synonymt, trots att det betyder två olika saker. En tillbyggnad innebär att man utökar husgrunden och bygger utåt från bostaden. Exempelvis att man bygger ut en altan eller bygger ut ett nytt rum.

En påbyggnad däremot betyder att man istället bygger på höjden. Ofta innebär det att man exempelvis bygger till ett våningsplan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *