Elektriker Stockholm erbjuder gratis installation!

En elektriker Stockholm har börjat att erbjuda privatpersoner och villaägare i stan gratis installation vide köp av deras solceller.

Det är ett nytt intressant och miljövänligt koncept där de även erbjuder ett upplägg där ni avbetalar kostnaden månadsvis för den exakta kronan som panelen producerar i el.

På så sätt har ni på 2 år fått ett par gratis solcellspaneler utan att betala en krona! Är inte det helt otroligt?

Konceptet sponsras av Stockholm Stad

Detta koncept är det egentligen varken företaget som grundat eller finansierar. Det är stora summor vi pratar i och med att denna elektriker Stockholm redan skött installationen och försäljningen på hundratals projekt.

De riktiga hjärnorna bakom programmet är Stockholm Stad som lånar ut pengarna till företaget för att senare ta en 50% vinst!

Det är en stabil investering där alla går vinnande. För den första får företagen mer jobb och på så sätt även den svenska befolkningen. För det andra får Stockholm grönare energi, privatpersonerna sparar pengar samt att staten går i vinst som dem kan investera i befolkningen på nytt.  

Denna elektriker har större planer

Det första steget är att erbjuda tjänsten till brf:er men framtiden har mer att erbjuda. Efter det lyckas den bästa av världar lyckas de ta produkten till både den privata- och fastighetsmarknaden. För att längre fram kunna ta produkten nationellt och till slut internationellt.

Det är på den internationella marknaden dem riktiga pengarna finns tror jag.

Den internationella marknaden

I Centraleuropa finns det många föreningar med bra infrastruktur och tjocka plånböcker där produkten hade kunnat vara väldigt attraktiv. Då det är normalt sett även lägre investeringskostnader för banken då företagen inte tar lika mycket för installation som i Sverige.

Som du förstår finns det stora planer för företaget och jag ser verkligen fram emot att se deras framfart i Europa likt Karl den tolftes inledande triumfer. Vi får hålla tummarna för att deras vinster inte slutar i Ryssland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *