Kontorsstädning till ett bra pris i Stockholm.

Glada miner inom kontorsstädning Stockholm

Det är dystra miner på många arbetsplatser i Stockholm, speciellt under vinterhalvåret. Men på denna städfirma med sitt fokus på kontorsstädning Stockholm är det raka motsatsen!

Klockan började närma sig 21.30. Det hade blivit ytterligare en sen kväll på kontoret. Som tur är sitter vi på kanske Stockholms bästa kaffe så dessa sena kvällar var inte riktigt problematiska. Jag började göra mig i ordning för att röra mig hemåt mot Söderort då jag möts av en städare i vid ytterdörren till kontoret. Nu blir det lite trött kallprat tänkte jag och drog till med mitt tillknäppta leende som brukar bryta ned dem flestas hälsningsfraser likt en murbräcka mot en medeltida borg.

Murbräckan misslyckades. Jag blev istället bemött av det bredaste och mest genuina leendet på länge. Det som hade tänkt vara ett kyligt hejdå från min sida blev ett varmt leende. Jag blev överväldigad av hennes trevliga leende och fick bara fram ett utdraget hej i min göteborgska som inte alls passar in i huvudstadsrummet.

Hon var nyinflyttad till Stockholm

Det var otroligt. Hon besvarade mig med samma göteborgska som fått mig att känna mig utanför huvudstadens finrum. Jag bjöd henne på kaffe och vi satte oss ner och började prata. Timmarna gick. Hon berättade att hon jobbade inom kontorsstädning vid sidan av sina universitetsstudier för att inte handikappas av hyran. Det visade sig att hon hade växt upp 2 gator ifrån mig och att vi delade många nära vänner.

Kontorsstädning som komplement till studier

Hon betonade än en gång att hon studerade vid sidan om jobbet. Maria som hon heter berättade att hon hade börjat arbeta inom kontorsstädning när hon hade flyttat upp hit för att hon hade få hyran att gå runt med enbart bidrag och CSN. På Stockholms universitet studerade hon Psykologi och hade ett år kvar av sina studier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *