En påse whey 80.

Bygga muskler med proteinpulvret Whey 80.

När du tränar för att bygga muskler är ditt proteinintag ett av de viktigaste områdena att lägga ditt fokus på. Om du inte bibehåller det intaget av aminosyror och proteiner urholkas din uppbyggnads- och återhämtningsfas helt. Det kan dock vara jobbigt att ständigt stå och laga kyckling för att få i sig tillräckligt med proteinrik mat. Det tar tid ifrån ditt tränande vilket i sin tur tar tid ifrån din muskelökning.

Ett bra substitut till dessa extra portioner med kyckling och ris är att hälla i sig en proteinshake med detta proteinpulver. För de som inte riktigt vet vad Whey 80 innebär kan vi kort konstatera att det är det främsta av proteinpulver innan vi går på den långa historien.

Whey 80 – rent mjöl i påsen?

Whey 80 är välkänt inom träningsvärlden för dem erfarna träningsutövare på grund av dess muskelbyggande och återhämtande egenskaper. För den mindre erfarne kan denna värld av proteinpulver, näringsvärden och kostscheman vara svår att tyda. Då finns Atletbutiken här med sitt breda sortiment och sin kunskap till ert förfogande. De har en god service och hjälper dig med att lägga upp ditt kostschema och kommer med grymma tips!

Whey 80 eller Whey 100?

De små skillnaderna i dessa proteinpulver må kortsiktigt endast bli till små skillnader men kan samtidigt bli väldigt stora ur ett långsiktigt perspektiv! Whey 100 är ett bra tillskott om du vill nå en fettförbränning i kombination med muskelökningen. Till skillnad från det första proteinpulvret som enbart är utformat för att maximera din återhämtning och muskelökning.

Den skillnaden grundar sig främst inom att Whey 100 bygger på 87% protein medan Whey 80 innehar mer fett, kolhydrater och vitaminer för att maximera återhämtningen.

Om du exempelvis känner att du vill gå ner i vikt utan att förlora muskler så skulle jag rekommendera det proteinpulver med mer protein och färre kalorier. Om du istället vill få ut det mesta styrkemässigt är det mer fördelaktigt att satsa på det andra proteinpulvret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *